top of page

Een greep uit onze behandelingen:

Voor een goede balans tussen lichaam en geest is juiste huidverzorging noodzakelijk.

De heilzame en ontspannende werking hiervan vervaagt stress en verbetert de conditie.

Uw lijf verdient deze aandacht.

Een goed verzorgde huid is niet alleen gezond, het geeft u tevens een goed gevoel. Schoonheidssalon Hivall Beauty Care verzorgt uw huid van top tot teen.

In een rustgevende, hygiënische omgeving zorgen we dat u op basis van een juiste huidanalyse een passende verzorging geniet die veelal wordt opgebouwd uit verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

Dankzij de specifieke werking van ieder onderdeel uit deze samengestelde verzorging krijgt uw huid de individuele zorg die zij nodig heeft.

U bent natuurlijk ook altijd welkom voor kleine behandelingen zoals epileren van wenkbrauwen, verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen van gelaat en lichaam of bijvoorbeeld een ontspannende rugmassage.

Gezichtsbehandelingen

Hivall Beauty Care verzorgt naast de dagelijkse behandelingen ook diverse kuren voor zowel mannen als vrouwen om bijvoorbeeld acné of littekens te behandelen.

En wat dacht u van een anti-stressbehandeling waarbij u heerlijk kunt ‘onthaasten’ of het gemak van permanente make-up?

Lichaamsbehandelingen

Laat uw lichaam heerlijk ontspannen tijdens een van onze volledige lichaamsbehandelingen of geniet van een van de massages.

Graag van ongewenste haargroei af? Laat u dan definitief ontharen doormiddel van IPL of tijdelijk door harsen.

Manicure & Pedicure

Aanvullend op de schoonheids-behandelingen draagt Hivall Beauty Care eveneens zorg voor gespecialiseerde behandeling van handen en voeten.

Van cosmetische voetverzorging tot uitgebreide, exclusieve manicure.

Een standaard pedicurebehandeling is al te verkrijgen vanaf € 29,95

bottom of page